Team building

Dragocjeno vrijeme provedeno s najdražim prijateljima i kolegama.

Team building je proces stvaranja jače i ujedinjene radne grupe. To uključuje različite aktivnosti, vježbe i izazove koji unapređuju komunikaciju, povjerenje i suradnju unutar tima. Ovakva iskustva mogu poboljšati moral, razvijati vještine rješavanja problema i povećati produktivnost tima. Bez obzira radi li se o avanturističkim aktivnostima na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, team buildng aktivnosti povećavaju motiviranost i angažiranost radne skupine, doprinoseći ukupnom uspjehu organizacije.

Marina Frapa Resort Rogoznica je idealno mjesto za organizaciju team buildinga prema Vašim željama i zahtjevima. Osim što možete organizirati male regate, ukoliko ste ljubitelji ovog adrenalinskog sporta, u Marini Frapa Resort Rogoznica postoje i brojne druge mogućnosti za organizaciju team buildinga. Naime, naš resort posjeduje restorane, hotele, sportski centar s teniskim terenom, kuglanom,  teretanom i squash prostorom te balotanom. Naš vanjski bazen s barom može biti savršen izbor za organizaciju team buildinga. U sklopu resorta nalazi se i više različitih barova, od egzotičnih do onih s pogledom na cijelu rogozničku uvalu. Naša iznimno bogata eno-gastronomska ponuda će savršeno upotpuniti Vaš team building.

Organizaciju slobodno prepustite našem stručnom timu, a Vi uživajte u vašem slobodnom vremenu s kolegama i prijateljima.