Restoran Ancora

Uživajte uz more u tradicionalnim i modernim delicijama u restoranu Ancora.

U prekrasnom ambijentu restorana možete uživati u bogatom izboru domaćih i internacionalnih jela, koja će za Vas pripremiti vrhunski kuhari za koje hrana nije samo obrok, već umjetnost koja oživljava Vaša osjetila. Poseban naglasak se stavlja na pomni odabir domaćih sastojaka te na samu prezentaciju i dekoraciju jela. Svaka aroma i svaki okus su pažljivo kombinirani kako bi stvorili nezaboravno iskustvo. Upotrebom najkvalitetnijeg aromatičnog začinskog bilja i vrhunskog, ekstra djevičanskog maslinovog ulja, pruža Vam se mogućnost uživanja u delicijama internacionalne kuhinje koja je usko povezana s najboljim odlikama zdrave mediteranske prehrane. 

Restoran je idealan za poslovne ručkove ili večere, kao i za manje privatne zabave koje organizira naš stručni tim Marine Frapa. 

Restoran Ancora se također može pohvaliti bogatom ponudom različitih sorti vina, gdje posebno izdvajamo vrhunska bijela i crna vina Frapa.

Prepustite se vrhunskom gastronomskom iskustvu u restoranu Ancora, mjestu gdje se ukus susreće s elegancijom, a svaki obrok postaje nezaboravno iskustvo.