Marina Frapa Resort Rogoznica

Najljepša hrvatska marina smještena u srcu Jadrana

Marina Frapa Resort Rogoznica, smještena na području srednjeg Jadrana u primorskom mjestu Rogoznica, između povijesnih gradova Splita i Šibenika u zaštićenoj uvali Soline, slovi za jednu od najljepših te najopremljenijih marina na ovom području Mediterana. Kompleks se sastoji od 10 gatova te ima ponudu od čak 462 opremljena veza za prihvat brodova te prostor za stotinjak suhih vezova. Marina Frapa Resort Rogoznica još od davne 1998. godine predstavlja jedno od omiljenih mjesta za odmor posjetitelja diljem svijeta. Ovaj moderno opremljeni resort sadrži dva hotela, mnogo barova među kojima se ističe egzotični Dragon's bar pod vodom, zatim dva restorana sa bogatom gastronomskom ponudom, popularni sushi bar i slastičarnu gdje se poslužuju najukusnije pripremljene slastice te noćni klub.

Marina Frapa Resort Rogoznica je idealno mjesto za organizaciju posebnih događaja poput vjenčanja, team building-a, sastanaka i slično. Resort posjeduje veliku i elegantnu kongresnu dvoranu, sportski centar, vanjski bazen sa barom te prostranu terasu sa prekrasnim pogledom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

U neposrednoj blizini Marine Frapa Resort Rogoznica pruža se prirodni fenomen Zmajevo jezero koje se savršeno uklapa u otmjeni i mirni ambijent Marine Frapa Resort Rogoznica.

Marina Frapa Resort Rogoznica  je trostruki dobitnik nagrade „Zlatno jedro“ za najbolju jadransku marinu, a osim nagrade „Zlatno jedro“ također je višetruki dobitnik nagrade „Turistički cvijet- kvaliteta za Hrvatsku“ te dobitnik nagrade „Kristalni cvijet“ u kategoriji najbolje marine Jadrana.  Marina Frapa je 2018. godine odnijela titulu najbolje velike marine u Hrvatskoj te je time proglašena i marinom godine. Ovo je petnaesto priznanje Marini Frapa kao najboljoj marini na području Hrvatske. U svojoj bogatoj kolekciji nagrada Marina Frapa posjeduje i međunarodno priznanje pod imenom New Millenium Award kao jedna od najboljih marina u svijetu.

Marina Frapa Resort Rogoznica je također ponosni partner međunarodnog ekološkog programa Plave Zastave čiji je glavni cilj očuvanje i zaštita mora i priobalja te od 2018 godine partner je ekološkog pokreta pod imenom Green Sail koji promiče održivi razvoj turizma.