Novosti

NAJBOLJA MARINA U HRVATSKOJ: Zlatno sidro Nautičke patrole za 2022. godinu

ZLATNO SIDRO – najveće hrvatsko priznanje u nautici i nautičkom turizmu za 2022. godinu osvojila je MARINA FRAPA ROGOZNICA.

Zlatno sidro za 2022. godinu nautički gosti hrvatskih marina dodijelili su svojim glasovima Marini Frapa Rogoznica. Prosjek njihovih ocjena je 4,9. Drugi izvor ocjene marine bila je njena online reputacija, sa 16000 pratitelja na Facebook stranici marine i prosječnom ocjenom 4,6 (gotovo 5 zvjezdica) na Google recenzijama.

Ovo najviše hrvatsko priznanje Marina Frapa Rogoznica osvojila je po drugi put zaredom – prvi put za ljetnu sezonu 2021. godine kada su joj gosti hrvatskih marina dali najviše ocjene tijekom ljetnog obilaska Nautičke patrole marina jedrilicom. Posebna vrijednost ovog Zlatnog sidra u odnosu na pet dosadašnjih je u tome što se glasanje nautičara odnosilo ne samo na sezonu već na cijelu godinu – i na predsezoni, i na ljeto, i na posezonu.

LINK NA ORIGINALNI ČLANAK: https://www.nauticka-patrola.hr/najbolje-marine-u-hrvatskoj-proglasenje-dobitnika-zlatnog-sidra-i-ostalih-priznanja-nauticke-patrole-za-2022-godinu-i-obrazlozenja/