Novosti

Marina Frapa Dubrovnik otvorila svoja vrata nautičarima

Marina Frapa Dubrovnik svoja vrata nautičarima je otvorila u lipnju 2019. Nakon dugog iščekivanja nautičari su napokon dobili priliku privezati svoja plovila u Gruškom akvatoriju, neposredno u blizini stare gradske jezgre povijesnog grada Dubrovnika.

Marina koja sveukupno broji 220 vezova, od kojih je svaki opremljen sa pristupom vode i električne energije, prošle sezone ostvarila je zavidan broj tranzitnih plovila.

Ono što je zaista vrijedno spomena i na što su gosti iznimno pozitivno reagirali je noćno osvjetljenje  marine. Naime, svi gatovi su natkriveni sa nadstrešnicama  koje su ukrašene led diodama, što osim predivnog noćnog ugođaja nautičarima preko dana pruža i zaštitu od sunca i kiše.

Međutim, riječi hvale pristizale su i na račun Bazen bara koji se nalazi na vrhu zgrade i sa kojeg se pruža predivan pogled na cijeli Gruški akvatorij sa najboljim koktelima u gradu.

Blizina benzinske postaje i supermarketa gostima je uvelike od značaja, kao i blizina starog grada bez kojeg posjet Dubrovniku ne prolazi.

Posjetite nas i sami se uvjerite u čari Marine Frapa Dubrovnik.