Novosti

Frapa Balotaški Turnir ANĐELO 2020

Marina Frapa u Rogoznici već dugi niz godina njeguje dalmatinsku tradiciju igranja balota. Svake sezone rogoznička Marina Frapa organizira balotaške turnire na balotaškome zogu Anđelo u Marini Frapa. Ove godine nakon završetka Općinskog balotaškog turnira u Marini Frapa, počele se prijave za najveći balotaški turnir u Dalmaciji ove sezone: 
Frapa turnir u balotama ANĐELO 2020.

01. listopada odigrana je završnica balotaškog turnira Frapa turnir u balotama ANĐELO 2020. na balotaškome zogu Anđelo u Marini Frapa. Odmah nakon finalne utakmice organizirana je svečana dodjela nagrada gdje je Marina Frapa dodjelila medalje i zahvalnice za sudjelovanje svima koji su sudjelovali.

Timovima koji su osvojili prva 4 mjesta, kako u ženskim timovima tako i u muškim, su dodjeljene i novčane nagrade.

Prvo mjesto u ženskom dijelu natjecanja je osvojila je ženska ekipa Primošten 5, drugo mjesto je zauzela ženska ekipa Primošten 3, treće mjesto je zauzela ženska ekipa pod imenom Primošten 6, a četvrto mjesto je osvojila ženska ekipa Primošten 2.

Zlatnu medalju među muškim timovima je ponio tim Prijatelji, srebrnu medalju je osvojio muškim tim Mesnica Tangar, brončanu medalju je osvojio muški tim Javlu brige, a četvrto mjesto je zauzeo muški balotaški tim Studenac.

Marina Frapa u Rogoznici planira nastaviti njegovati ovu Dalmatinsku tradiciju iz sezone u sezonu.


Kompletnu fotogaleriju pogledajte OVDJE.