Novosti

Uskrs u Frapi: 2. Uskrsni Oldtimer Promo Tour 2019.

Jeste li znali da se nakon velikog uspjeha Prvog Uskrsnog Oldtimer Promo Tour-a u Rogoznici i ove godine organizira Drugi Uskrsni Oldtimer Promo Tour na uskrsni vikend 20. i 21. travnja?

Posjetite ovaj nezaboravni Oldtimer događaj u Rogoznici!

Nakon Prvog Uskrsnog Oldtimer Promo Toura u Rogoznici, u organizaciji časopisa „Oldtimer Club” i Marine Frapa Resorta Rogoznica, uz potporu Turističke zajednice Rogoznica, drugo izdanje biti će još bogatije i ispunjeno povijesnim draguljima.
Ideja događaja proizlazi iz strasti prema automobilima, umjetnosti, dizajnu i ljepoti u najširem smislu. Ovaj događaj odaje priznanje inovacijama, trudu, hrabrosti i strasti koje prate povijest razvoja automobila.

Oltimer-e je odabrao organizator, a u ovogodišnjem izdanju koje sada ima međunarodni karakter bit će 35 izvanrednih vozila.

Izdavajmo najstariji model automobila međe ovim klasičnim ljepoticama: Dodge Roadster iz 1924. godine. Tu će biti i Porsche i Mercedes W 186 Adenauer 300b iz 1954. Ove godine obilježiti ćemo 120-u godišnjicu Fiata izlaganjem različitih modela iz razdoblja od 1937. do 1987. Među brojnim modelima Fiata koji će biti izloženi posebno izdvajamo model Fiat Ghia 1500 GTI iz 1962. godine.

Sva vozila natjecat će se za nagradu Best of Show. Program obuhvaća različite aktivnosti i svečanosti kao što su izložba vozila, tradicionalni Uskrsni doručak s delicijama koje su pripremili brojni rogoznički ugostitelji, promotivna kulturno povijesna vožnja, prigodni večernji program, proglašenje pobjednika itd.

Ukratko, to će biti dva dana ispunjena baštinom i druženjem, zajedno s povijesnim automobilima u prekrasnom okruženju Rogoznice. Naravno, svi posjetitelji Rogoznice i Marine Frapa Resort-a Rogoznica moći će uživati ​​u ovom događaju.


PROGRAM (po satima)

Subota 20.04.

Okupljanje vozila i druženje sudionika u večernjim satima u Marina Frapa Resortu.

Nedjelja 21.04.

11:30 - tradicionalni uskrsni doručak na rogozničkoj rivi i izložba oldtajmera

14:00 - posjet OPG-u Šarićevi dvori za sudionike 2. Uskrsnog Oldtimer Promo Toura

17:00 - izložba oldtajmera na prostoru Marina Frapa Resorta, fotografiranje, glasanje za nagradu Best of Show

20:00 - večera, prigodni program i podjela nagrada u Marina Frapa Resortu

Napomena: prijave za sudjelovanje su završile. Naknadne prijave nisu moguće. Ostale goste pozivamo da uživaju u izložbi oldtimer-a te da nam se prisruže na tradicionalnom Uskrsnom doručku u Rogoznici.

 


Fotogaleriju pogledajte OVDJE. Video sa eventa pogledajte OVDJE.