Partneri

Upoznajte naše cijenjene partnere

Julius Meinl

Inspiring poets since 1862.

Julius Meinl međunarodno je uspješna austrijska obiteljska tvrtka i gotovo je 160 godina globalni ambasador omiljene bečke kulture kavana. Svjetski uspjeh Juliusa Meinla temelji se na tradicionalnim vrijednostima: pet generacija stručnosti za kavu, vrhunski proizvodi i izvrsna usluga kupcima, vrijednosti koje danas više i danas pružaju sigurnost. Julius Meinl globalni je veleposlanik za kulturu bečke kave te i danas nadahnjuje ljude diljem svijeta, baš kao i književnike u kavanama u prošlim vremenima. Restorani i poslovni kupci u više od 70 zemalja oslanjaju se na kavu i čaj Julius Meinl. Tvrtka se već svrstala u top 3 vrhunske marke kave u više od 40 zemalja. Julius Meinl tržišni je lider u Austriji, srednjoj i istočnoj Europi, Jadranu, Rusiji i Dubaiju.

www.juliusmeinl.com 

Heineken

HEINEKEN Hrvatska drži čvrsto drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva te je važan gospodarski subjekt u Republici Hrvatskoj i Karlovačkoj županiji. Kao članica HEINEKEN kompanije, najpoznatijeg internacionalnog proizvođača piva na svijetu, HEINEKEN Hrvatska ima pristup različitim proizvodnim i korporativnim alatima kako bi potrošači bili još zadovoljniji. U svom portfelju kompanija ima vrhunske proizvode koji će zadovoljiti ukuse svih ljubitelja pivi. Svoje proizvode HEINEKEN Hrvatska izvozi u Australiju, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Kanadu, Mađarsku, Njemačku, Sjedinjene Američke Države, Sloveniju, Švedsku i Švicarsku.

www.heineken.com

AZ mirovinski fondovi

AZ mirovinski fondovi vodeći su na tržištu kako obveznih tako i dobrovoljnih mirovinskih fondova. Upravljaju imovinom od preko 39 milijardi kuna, svojih preko 660 000 članova u obveznim i preko 150 000 članova u dobrovoljnim mirovinskim fondovima. Upravljaju i sa 7 zatvorenih dobrovoljnih mirovinskih fondova osnovanih za hrvatske kompanije koje zajednički sa svojim zaposlenicima štede za mirovinu iz III stupa.

AZ d.o.o. društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima

Besplatni info telefon 0800 0099

www.azfond.hr