Partneri

Upoznajte naše cijenjene partnere

Croatia Sotheby's International Realty

"Artfully uniting extraordinary properties with extraordinary lives throughout the world"

Croatia Sotheby's International Realty vodeća je agencija za promet luksuznim nekretninama u Hrvatskoj. U svom portfelju okupili smo više od 200 luksuznih vila, investicijskih i razvojnih projekata te zemljišta na izuzetnim lokacijama diljem obale, ali i kontinenta.

Jedinstvene nekretnine pružaju jedinstven doživljaj, a iznimne lokacije na kojima se nalaze iznova će vas očaravati i dokazati kako ste pronašli savršeno utočište od svakodnevnice.

Obratite nam se s povjerenjem i dopustite da vam pronađemo drugi dom iz snova u bajkovitoj Hrvatskoj.

Croatia Sotheby's International Realty
Grljevačka 2a
21312 Podstrana, Croatia
+385 91 6027 672

www.sothebysrealty.hr

Heineken

HEINEKEN Hrvatska drži čvrsto drugo mjesto na hrvatskom tržištu piva te je važan gospodarski subjekt u Republici Hrvatskoj i Karlovačkoj županiji. Kao članica HEINEKEN kompanije, najpoznatijeg internacionalnog proizvođača piva na svijetu, HEINEKEN Hrvatska ima pristup različitim proizvodnim i korporativnim alatima kako bi potrošači bili još zadovoljniji. U svom portfelju kompanija ima vrhunske proizvode koji će zadovoljiti ukuse svih ljubitelja pivi. Svoje proizvode HEINEKEN Hrvatska izvozi u Australiju, Austriju, Bosnu i Hercegovinu, Kanadu, Mađarsku, Njemačku, Sjedinjene Američke Države, Sloveniju, Švedsku i Švicarsku.

www.heineken.com

AZ mirovinski fondovi

AZ mirovinski fondovi vodeći su na tržištu kako obveznih tako i dobrovoljnih mirovinskih fondova. Upravljaju imovinom od preko 39 milijardi kuna, svojih preko 660 000 članova u obveznim i preko 150 000 članova u dobrovoljnim mirovinskim fondovima. Upravljaju i sa 7 zatvorenih dobrovoljnih mirovinskih fondova osnovanih za hrvatske kompanije koje zajednički sa svojim zaposlenicima štede za mirovinu iz III stupa.

AZ d.o.o. društvo za upravljanje obveznim i dobrovoljnim mirovinskim fondovima

Besplatni info telefon 0800 0099

www.azfond.hr