FBC 2019 - Серебряный партнёр

Познакомьтесь с нашими уважаемыми партнерами FBC в 2019 году

Мы представляем долгосрочное партнерство - Raiffeisenbank Austria и Raiffeisen Leasing

Raiffeisenbank Austria d.d.

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) osnovana je 1994. godine i prva je banka u Hrvatskoj osnovana inozemnim kapitalom.

RBA je dio snažne međunarodne financijske grupacije te nudi cjeloviti asortiman bankarskih i financijskih usluga putem članica Raiffeisen grupe u Hrvatskoj. RBA pruža usluge klijentima putem prodajne mreže od 66 poslovnica, 1400 bankomata i oko 10.000 tisuća POS uređaja ugovorenih kod trgovaca u Hrvatskoj, te kroz razvijene digitalne prodajne kanale. Strateški pristup poslovanju temelji se na prilagodbi ponude potrebama klijenata. Fleksibilnim pristupom u razvoju proizvoda i usluga u samoj banci kao i u grupi specijaliziranih financijskih institucija, RBA unaprjeđuje ponudu i dostiže visoke standarde u kvaliteti usluga.

Od značajnijih recentnih ostvarenih postignuća, ističu se nagrade renomiranog časopisa Global Finance za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj, zatim nagrade eminentnog specijaliziranog časopisa EMEA Finance za Najbolju banku u Hrvatskoj u 2017. i 2018. godini, nagrade za Najbolju banku i Najbolju investicijsku banku u 2018. godini, te nagrada za Najbolje privatno bankarstvo u 2019. godini od specijaliziranog magazina Euromoney.

https://www.rba.hr/

Raiffeisen Leasing

Raiffeisen Leasing posluje u Hrvatskoj od 1999. godine, te ove godine slavi 20. godišnjicu svog poslovanja.

Zadovoljstvo klijenata izuzetno je važno Raiffeisen Leasingu koji svojim profesionalnim i angažiranim pristupom i u suradnji sa svojim klijentima, kako korisnicima leasinga tako i svojim dobavljačima, optimizira njihove potrebe i mogućnosti, te gradi dugoročne partnerske odnose.

Za sve informacije Raiffeisen Leasing je dostupan na svojim lokacijama u Zagrebu, Varaždinu, Puli, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Osijeku i Slavonskom Brodu, kao i u svim poslovnim centrima Raiffeisen banke za pravne osobe diljem Hrvatske.

https://www.raiffeisen-leasing.hr/