CHOOSE LANGUAGE:

  ZATVORI

Rezervacije


Datum dolaska:


Broj noći:

 


Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Događanja


Marina Frapa poznata je kao odredište održavanja poslovnih sastanaka, seminara, poslovnih regata, team buildinga, prezentacija i drugog.

Menadžment i zaposlenici marine Frapa, ponosni su što Vam mogu ponuditi najviše svjetske standarde usluge kada je u pitanju organizacija raznih događaja.

Bilo da se radi o obrazovnim i znanstvenim, kulturnim, sportskim, rekreacijskim ili privatnim događajima, svaki događaj za nas je specifičan i zahtijeva individualni pristup i proces.

Veći dio ovakve ponude realizira se u sklopu našeg kongresnog centra koji je dizajniran kako bi udovoljio svim Vašim zahtjevima kad su u pitanju:

  • Kongresi, seminari, radionice
  • Prezentacije, konferencije, izložbe   
  • Glazbeni i modni događaji
  • Vjenčanja, godišnjice, maturalni plesovi i dr.svečanosti
  • Igre, profesionalna i amaterska sportska natjecanja

Marina Frapa za Vas na raspolaganju ima dvije kongresne dvorane. Dvorane su klimatizirane i dizajnirane tako da pružaju najviši stupanj udobnosti i funkcionalnosti.

Velika kongresna dvorana smještena u blizini bazen i sportskog centra s prekrasnim pogledom na prirodni fenomen, jezero "Zmajevo oko" s jedne strane, te s pogledom na marinu s druge strane.

Opremljena je najsuvremenijom audio-vizualnom opremom te će zadovoljiti, a vrlo vjerojatno i premašiti sva Vaša očekivanja.

Također, u predvorju dvorane postoji poseban prostor za "Coffee break" kao i prostor koji je pogodan za izložbe slika i sl.  

Manja kongresna dvorana odiše privatnošću i luksuzom. Smještena je u glavnom tornju marine, a samim time ima i prekrasan pogled na cijelu marinu. Ova dvorana je pogodna za manje skupove od 20 do 30 sudionika, press konferencije i sl. I velika i mala kongresna dvorana su opremljene najmodernijom audio-vizualnom opremom.

U predvorju je galerija koja je pogodna za primanje sudionika sastanka ili za organiziranje raznih izložba i prezentacija.

  RSS PRETPLATA


Pratite najnovije vijesti i najave iz Marine Frapa preko svog e-mail servisa ili RSS aplikacije!


  NAJNOVIJE VIJESTI   NAJAVE DOGAĐANJA

 VRIJEME


  NEWSLETTER


 

  KONTAKT


Uvala Soline 1, 22203 Rogoznica

  +385 (22) 559 931 Recepcija

  +385 (22) 559 948 Servis

  +385 (22) 559 947 Marketing

  +385 (22) 559 988 IT

  frapa@marinafrapa.hr

Copyright © 2018   •   Marina FRAPA   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja