CHOOSE LANGUAGE:

  ZATVORI

Beauty Center

Rezervacije


Datum dolaska:


Broj noći:

 


Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Beauty Center


Salon za ljepotu i kozmetičko-frizerski studio!

SALON ZA LJEPOTU
Široku lepezu usluga marine Frapa upotpunjuje salon za ljepotu smješten u samom centru marine Frapa. Otvoren tijekom ljetnih mjeseci i na raspolaganju nudi razne vrste masaža, usluga manikure i pedikure te ostalih tretmana ljepote.Za sve dodatne informacije i rezervacije termina obratite se direktno u salonu ili na recepciji marine.

 

KOZMETIČKO - FRIZERSKI STUDIO
Kozmetičko-frizerski studio Frapa pružiti će sve što Vam je potrebno za lijep i njegovan izgled. Kozmetičko frizerski salon omogućava Vam potpunu ljepotu na jednom mjestu.
Splet najmodernije tehnologije, najkvalitetnijih marki preparata kojima se koristimo pri tretmanima (Decleor, Alessandro, Loreal), stručno osposobljenog osoblja i individualan pristup klijentima dovode Vas brzo do željenog rezultata, a sve u atraktivnom ambijentu, uz osjećaj ugode i opuštenosti.
 
Pored kvalitetne usluge, osiguravamo Vam diskreciju identiteta kako biste bezbrižnije uživali. Nadamo se da ćemo našom online prisutnošću odgovoriti na Vaša pitanja vezana uz našu djelatnost i potaknuti Vas da nas posjetite u salonu. Hvala svim našim stalnim klijentima na iskazanom povjerenju, jer uzajamno zadovoljstvo i najkvalitetna usluga, naši su prioriteti.

 Dobro došli!

  RSS PRETPLATA


Pratite najnovije vijesti i najave iz Marine Frapa preko svog e-mail servisa ili RSS aplikacije!


  NAJNOVIJE VIJESTI   NAJAVE DOGAĐANJA

 VRIJEME


  NEWSLETTER


 

  KONTAKT


Uvala Soline 1, 22203 Rogoznica

  +385 (22) 559 931 Recepcija

  +385 (22) 559 948 Servis

  +385 (22) 559 947 Marketing

  +385 (22) 559 988 IT

  frapa@marinafrapa.hr

Copyright © 2018   •   Marina FRAPA   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja