Nagrade

Rezervacije


Datum dolaska:


Broj noći:

 


Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Nagrade


 

Da je marina Frapa već od samog početka postavila sebi cilj da bude najbolja marina hrvatskog Jadrana pokazalo se to opravdano kada je osvojila i prvu nagradu u toj kategoriji, već samo nakon prve godine rada. Tako je 1999. godine marina osvojila nagradu "Zlatno Jedro" koja se dodjeljivala od strane Večernjeg lista, a ocjenjivanje je provodila turistička kontrola koja se sastojala od stručnjaka za ocjenjivanje kvalitete turističke ponude.

Ista nagrada za najbolju Jadransku marinu pripala je marini Frapa 2000. i 2001. godine tako da u svojoj kolekciji nagrada marina ima tri "Zlatna Jedra".

Osim nagrada "Zlatno Jedro", marina je višestruki je dobitnik nagrade "Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku". Ova cijenjena nagrada dodjeljuje se na "Danima hrvatskog turizma" svake godine nakon završetka turističke sezone. "Dani hrvatskog turizma" ostvaruju se u organizaciji Ministarstva turizma Republike Hrvatske i u suorganizaciji Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske radio televizije.

Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska radio televizija svake godine tijekom turističke sezone provode tradicionalnu akciju "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku". U ovoj akciji se dodjeljuju priznanja i nagrade najboljim hrvatskim turističkim odredištima, tvrtkama i pojedincima s ciljem unapređenja konkurentnosti hrvatske turističke ponude, zadržavajući pritom svoju autohtonost i prepoznatljivost.

Prva nagrada "Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku" marini Frapa dodijeljena je 2003. godine, zatim 2004., 2005., i 2007., 2011., 2012., 2013. i 2016. godine. Nakon niza nagrada, 2008. godine Marina Frapa je osvojila posebnu nagradu "Kristalni cvijet" u kategoriji "Najbolje marine Jadrana 2008.", obzirom da je već pet puta odnjela titulu najbolje marine hrvatskog Jadrana. Marina Frapa Rogoznica je i  2017. godine prvak u kategoriji najbolja velika marina Hrvatske te u kategoriji marina godine. Ovo je četrnaesto priznanje da je marina Frapa najbolja marina u Hrvatskoj.

Međunarodne nagradeNew Millenium Award

Trade Leader's Club, organizacija koja dodjeljuje međunarodne nagrade, broji više od 7000 članova iz 120 zemalja sa sjedištem u Madridu. Ti poslovni ljudi koji predstavljaju neke od najboljih tvrtki svijeta, a koji su prethodno selektirani po uspješnosti, udružili su se u radnu skupinu koja od 1978. bira najuspješnije tvrtke iz različitih djelatnosti po kriterijima uspješnosti poslovanja, imidžu, ulaganjima za prethodnu godinu, te planovima razvoja.

U svibnju 2008. godine, svečana ceremonija uručivanja nagrada (New Millenium Award), organizirana je u hotelu Intercontinental u Ženevi. Jedini predstavnik Hrvatske bila je Marina Frapa koja je kao jedna od rijetkih nagrađivanih tvrtki, ovu nagradu zaslužila drugi put za redom. Prvi put nagradu je primila 2007. godine. 

Dobiveno priznanje za jednu od Najboljih svjetskih marina, došlo je kao nagrada i potvrda kvalitetnog općeg poslovanja u prethodnoj godini, ali i kao obveza da usvojena visoka mjerila pomaknemo još više kako bi i sljedeće godine bili izabrani za ista najprestižnija priznanja.

Plava zastava

Plava zastava za plaže i marine je međunarodni ekološki program zaštite okoliša mora i priobalja, čiji je prvenstveni cilj održivo upravljanje i gospodarenje morem i obalnim pojasom. Za dobivanje Plave zastave potrebno je zadovoljiti niz kriterija, a marina Frapa s uspjehom to ostvaruje već trinaest godina zaredom.

Marina Frapa dobitnik je Plave zastave od 2001. godine.

  RSS PRETPLATA


Pratite najnovije vijesti i najave iz Marine Frapa preko svog e-mail servisa ili RSS aplikacije!


  NAJNOVIJE VIJESTI   NAJAVE DOGAĐANJA

 VRIJEME


  NEWSLETTER


 

  KONTAKT


Uvala Soline 1, 22203 Rogoznica

  +385 (22) 559 931 Recepcija

  +385 (22) 559 948 Servis

  +385 (22) 559 947 Marketing

  +385 (22) 559 988 IT

  frapa@marinafrapa.hr

Copyright © 2018   •   Marina FRAPA   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn i izrada: MEDIAN kreativna rješenja